The body

Essentiële oliën bestaan uit hele kleine moleculen wat helpt om elke cel van het lichaam te bereiken en hun unique helende werking te laten doen.
Traditioneel worden ze gebruikt voor spierpijn, circulatie problemen en voorhoofd en kaak verstoppingen. Ook hebben ze een zeer positief effect op de huid doordat ze diep in de lagen van de huid kunnen doordringen, het zorgt ervoor dat de huid zich sneller en beter kan herstellen en het helpt bij problemen zoals acne, eczeem en een verouderde huid.

The mind
Van al onze zintuigen is de reuk voor vele het meest in staat om onmiddellijke herinneringen, emoties of instincten op te roepen.De essentiële oliën helpen ons ons humeur te doen veranderen.

Aromatherapie2

The massage
Eerst is een consult nodig zodat ik precies weet wat uw behoeftes zijn en wat uw problemen zijn want een massage met essentiële oliën is niet alleen voor het lichaam maar zeker ook voor de geest. Aan de hand van uw persoonlijke voorkeur en wensen maak ik een persoonlijke blend welke exclusief voor u gemaakt wordt. De oliën en mijn helende handen zorgen ervoor dat deze twee in balans komen door de natuurlijke krachten die de plantaardige aromatische oliën bevatten.

De behandeling van een aromatische massage  is vanaf € 65,00 afhankelijk van de olie die die voor jouw gemaakt wordt.  Word ervoor gekozen om de duurdere oliën te gaan gebruiken zoals; Rozen,neroli of mirre enz .is dit altijd in overleg.

IFA
Je kunt jezelf al aromatherapeute noemen na het volgen van een cursus van een paar dagen. Daar heb ik niet voor gekozen, ik heb gekozen om een IFA opleiding te volgen. Dit is dé beroepsvereniging van aromatherapie en stelt hoge opleidingseisen. Ik ben trots u te mogen vertellen dat ik een van de 6 gecertificeerde aromatherapeute in Nederland ben!