nieuw

Boost je huid!
€ 495.-
In korte tijd een boost voor je huid voor maar € 495,- bestaande uit drie salon behandelingen op maat gemaakt voor jou en een kit met verzorgingsproducten (serum, crème en reinigingset) om thuis mee aan de slag te gaan.
(Wanneer het bedrag van te voren word betaald, ontvang je 10% korting. Het is ook mogelijk om het bedrag in drie termijnen van € 165,- te betalen)
Huidverbetering
€ 795,-
Dit pakket is samengesteld voor een super gladde huid geschikt voor huidproblemen zoals acne (wordt deels vergoed), rosacea, pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels. Het pakket bestaat uit 6 salonbehandelingen en een Skin Care Management systeem met 5 verzorgingsproducten voor thuis.
(Wanneer het bedrag van te voren word betaald, ontvang je 10% korting. Het is ook mogelijk om het bedrag in drie termijnen van € 265,- te betalen.
Bindweefsel massage
€ 495,-
Dit pakket bestaat uit 6 bindweefselmassages in de salon inclusief lichttherapie en een cupping massage met speciale vitamines voor het bindweefsel. Daarnaast ontvang je een cupping voor thuisgebruik en een blend op maat voor jou gemaakt (aromatherapie).
(Wanneer het bedrag van te voren word betaald, ontvang je 10% korting. Het is ook mogelijk om het bedrag in drie termijnen van € 165,- te betalen).