Sinds beMineral ontworpen is door mijn leverancier van Jan Marini ben ik er helemaal weg van. Een make-up merk dat perfect aansluit bij de waarden die wij uitdragen. Hieronder staat informatie over de minerale make-up en wat de producten van beMineral voor je kunnen betekenen.


Snel geïrriteerde huid

Speciaal voor mensen met een huid die ook wel eens geïrriteerd raakt na gebruik van make-up is de producten lijn van beMineral een uitkomst. Het nieuwe beautymerk beMineral heeft nu een 100% minerale make-up lijn, die 100% natuurlijk en zuiver is! Het resultaat is een zuivere, 100% natuurlijke make-up lijn, zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie over veiligheid of het risico van irritaties voor de huid kan ontstaan. En daar houden wij van! Van make-up willen we tenslotte mooier worden, en geen geïrriteerde huid of uitslag krijgen.

Make-up2Passie en liefde voor de huid

De minerale make-up van beMineral is oogverblindend en zacht voor de huid. De producten zijn gemaakt met passie en liefde voor de huid en zo zuiver, dat er over geen enkel ingrediënt een discussie hoeft te ontstaan. De make-up lijn is natuurlijk, geeft een jeugdige uitstraling, biedt een perfecte camouflage, is waterafstotend en beschermt tegen uv-straling. En dat alles, zonder dat je merkt dat je make-up draagt.

De perfecte natuurlijke look

De zuivere en natuurlijke ingrediënten verzorgen de huid en bieden bescherming tegen schadelijke uv-stralen. beMineral laat de huid vrij ademen, zodat je niet eens merkt dat je het draagt. De producten zijn vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, geurstoffen, wax, olie en/of talk. Dit maakt de producten uitermate geschikt voor alle (gevoelige) huidtypen.

Een prachtig intens kleurenpalet
De foundations bevatten slechts drie ingrediënten: mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Deze ingrediënten zijn natuurlijk en verschillen in kleur. Titaniumoxide biedt naast de verzorgende eigenschappen ook een SPF 15, waardoor de huid goed is beschermd tegen schadelijke uv-straling. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, dan worden ze bewerkt en ontstaat er uiteindelijk een lichtbreking die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt.

Ingrediënten beMineral
De formules bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten, namelijk: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. De make-up van beMineral voelt niet alleen zeer prettig aan op de huid, het is ook nog eens zuinig in gebruik. Een make-up lijn de voor iedereen bereikbaar is.
De beMineral lijn bestaat momenteel uit:
•    Foundations
•    Concealers
•    Oogschaduws
•    Eyeliners
•    Highlighters
•    Lipglosses (lipplumpers)
•    Bronzers
•    Blushes

De producten hebben allemaal verschillende kleuren, trendy maar ook tijdloos, die bovendien onderling gemengd kunnen worden voor een geheel persoonlijke look!

Voor degenen die graag kennis willen maken met minerale make-up heeft beMineral een Starter Kit ontwikkeld, bestaande uit een handige stap-voor-stap uitleg, een poederkwast, een minerale foundation en een beauty glow veil (een fixatie poeder). Deze Starter Kit is verkrijgbaar voor € 59,95.