Beleef, voel en ervaar de nieuwste behandelingen bij Artemis tijdens het “Artemis Experience Event” op zaterdag 10 juni. Tijdens deze unieke dag is het mogelijk kennis te maken door korte belevenis behandelingen in de salon. Daarnaast wordt er een kennismakingsbehandeling verloot én zijn er speciale acties die alléén gelden op deze dag. Kortom, de deuren staan open om jou een kijkje te geven in de salon en je te trakteren op een mooie huid voor de zomer!

Meld je hier aan

Probeer de nieuwste huidverbeterende behandelingen
Tijdens het ‘Artemis Experience Event’ kun je zelf zien, voelen en ruiken hoe de nieuwe huidverbeterende 4 fasen behandeling bij Artemis in zijn werk gaat. Deze behandeling bestaat uit:
– Een bindweefsel massage
– Een cupping massage
– Aromatherapie
– Licht- en kleurentherapie

Deze behandelingen zijn erop gericht om je huid te verbeteren op een effectieve maar natuurlijke manier. Je kan tijdens het ‘Experience Event’ zelf plaats nemen op de behandelstoel en deze 4 fasen beleven d.m.v. een korte belevenis behandeling (introductie) inclusief persoonlijk advies!

Deze behandeling is voor jou geschikt als je last hebt van 1 of meerdere onderstaande huidproblemen:
– Fijne lijntjes en rimpels
– Verstopte huid
– Vale huid (van het roken)
– Cellulitis
– Futloze huid
– Lelijke rug (puistjes)
– Vette huid
– Vlekken
– Droge huid

Wat doet deze 4 fasen behandeling precies?
Het ontdoet je huid van afvalstoffen, je krijgt een betere doorbloeding waardoor je huid meer voedingstoffen krijgt. Er wordt meer collageen en elastine aangemaakt, je krijgt een gezonde kleur en glans en je cellen krijgen meer energie.

Aanbiedingen tijdens het Experience Event

Kennismakingsbehandeling
Alléén deze dag zijn er speciale kortingen als je een bezoek brengt aan de salon. Je ontvangt een kortingsbon t.w.v. € 25,- voor het boeken van een kennismakingsbehandeling. Je betaalt dan geen € 69,95 maar slechts € 44,95!

Wil je het maximale resultaat?
Dan is een kuur van 6 behandelingen geschikt aangevuld met een set cupping voor thuis en een unieke persoonlijke blend. Dit is een flesje olie die speciaal voor jou wordt gemaakt. Het bestaat uit zoete amandelolie, granaatolie en essentiële oliën die op maat worden samengesteld voor jou. Met de cupping set kun je thuis de cupping uitvoeren om het effect te behouden van de salonbehandelingen. Ook ontvang je een voedingssupplement om je huid van binnenuit te ondersteunen om meer collageen en elastine aan te maken.

Wat kost deze totale 4 fasen kuur?
Speciaal voor het Experience Event ontvang je maar liefst € 50,- korting op alle kuren. Ook ontvang je een cuppingset en een persoonlijk blend cadeau! Actie is geldig tot en met zaterdag 10 juni!

4 fasen kuur gezicht:
Van € 495,- voor € 445,- (inclusief € 50,- korting)

4 fasen kuur benen en billen (cellulitis):
Van € 565,- voor € 515,- (inclusief € 50 korting)

4 fasen kuur rug:
Van € 445,- voor € 395,- (inclusief € 50,- korting)

Kortom, boordevol voordeel om naar het unieke Artemis Experience Event te komen.
Meld je hier aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *