Op vakantie met Dermo 28

Ik ben net terug van een vakantie in Turkije. Het was een geweldige reis in een mooie baai waar alles in bloei stond. Normaal zit ik nooit in de zon, maar de temperatuur was aangenaam en niet te warm. Ik heb veel gewandeld en genoten van het strand. Het nieuwe Italiaanse merk dermo 28 had ik natuurlijk mee! In deze blog deel ik graag mijn verzorgingsgeheimen met jou en heb ik een speciale vakantie aanbieding voor de zomer!

Homebox – mijn verzorgingsritueel in mini luxe verpakkingen

Ik heb het gemakkelijk voor mezelf gemaakt en zo weinig mogelijk bagage meegenomen. In plaats van de normale producten, heb ik de homebox met de 6 kleine luxe verpakkingen in mijn koffer gedaan. Hiermee kon ik mijn huid goed hydrateren tijdens mijn vakantie. In de homebox zit een cleanser, een lotion en een masker voor het kalmeren van de roodheid van mijn huid. Ook bevat de homebox een serumcomplex, dat ik ’s avonds voor mijn nachtcrème opbracht. Het complex is een exfoliërend serum wat mijn huid superzacht maakt en mijn rimpels direct verzacht. Overdag bracht ik een moisturizer aan, die ook als nachtcrème is te gebruiken. En natuurlijk had ik ook mijn zonbescherming mee, een spf 30 en een aftersun. Ik heb altijd last gehad van een zonneallergie, maar deze keer helemaal niet. Er zitten in deze producten vitamine E en C, hyaluronzuur en ontstekingsremmende ingrediënten. Halverwege mijn vakantie heb ik mijn huid een super behandeling gegeven met de aqua home therapy. Dit is een intensieve en regenererende thuisbehandeling.

Aanbieding: Super vakantieset

We hebben zo lang de voorraad strekt een hele leuke actie. Bij aankoop van 2 SPF producten, ontvang je de aftersun voor slechts € 15,- (in plaats van € 39,-). Koop je 4 SPF producten en 1 Aftersun, ontvang je een mooie roze vakantie koffer gratis ter waarde € 69,-! Op=Op

Summertime Skincare programma

Dit is een 3 stappen programma om jou totaal te ontzorgen en jou een super mooie en gladde huid tijdens de zomerperiode te bezorgen.

Stap 1

Voor de vakantie (juni)
Je komt in de maand juni in de salon om jouw huid voor te bereiden voor de zomer. Dit is een hydraterende behandeling met het PB serum hyaluronic minimaal 60 minuten € 89,-

Stap 2

Tijdens de zomer (juli – augustus)
Je verzorgt je huid thuis tijdens de zomermaanden met de Radiant homebox (4 behandelingen + Daily anti-wrinkle 14 dagen. Dit heeft een antioxidante en hydraterende werking.

Stap 3

Na zorg (september)
Je komt voor een professionele behandeling in de salon met het PB serum Equilibrium minimaal  60 minuten € 89,-. Dit heeft een antioxidante werking en herstelt je huid na de zomer.

De prijs van dit stappen programma is normaal € 345,-, maar nu tijdelijk voor € 277,- inclusief gratis Daily anti-wrinkle box voor 14 dagen.

Enjoy The Summer en ik hoop je snel te zien in mijn salon! Want ik wens je niet alleen een supervakantie, maar ook een prachtige huid!

Groetjes van Jeannette Zijlstra van Artemis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *