In mijn vorige blog heb ik het met jullie gehad over hoe belangrijk het is om je huid te reinigen. Het is de eerste belangrijkste stap naar een mooie huid. Maar wat kun je doen om je huid ook gladder te maken, zonder bultjes en pukkeltjes? Ben je klaar voor de volgende stap?

Voel jij je weleens onzeker als je op een terras zit of in daglicht en je weet dat je huid niet mooi glad is? Heb je als je langs je huid kijkt last van onregelmatigheden, bultjes en pukkeltjes? Wil je daar graag van af, en wil jij je zekerder voelen met een mooie gladde huid?

acne-littekens-verminderen-janmarini

Dan ga ik jou daar nu bij helpen!

Als het goed is maak je nu ‘s ochtends en ‘s avonds je huid schoon met een cleanser die specifiek bij jouw huid past. Nu gaan we een stapje verder. Je gaat nu eenmaal à tweemaal per week je huid polijsten zodat jouw huid mooi glad en super schoon wordt. Met het polijsten van je huid haal je alle dode huidcellen weg, je zuivert je poriën en je teint wordt stralender.

Wat kun je doen?

Er zijn vele soorten scrubs en peelings verkrijgbaar. Zorg ervoor dat je je goed laat voorlichten welke bij jou past. Het is belangrijk om niet zomaar een scrub te gebruiken. Zeker niet als je een gevoelige huid of geïrriteerde huid hebt en zeker niet bij acne. Je kunt hiermee de klachten juist verergeren.

Heb je last van acne?

Dan is de Clean Zyme van Jan Marini geschikt om je huid op een zachte manier te exfoliëren. De enzymen van papaya in deze cleanser ruimen de dode huidcellen op een zachte wijze op zonder je huid te irriteren. Het helpt om verstoppingen te verminderen en zorgt bij regelmatig gebruik (tweemaal per week) dat je huid soepeler wordt met een fijnere structuur.

Is jouw huid niet zo gevoelig dan is er ook een scrub van Jan Marini met gepolijste korrels en glycolzuur. Deze ingrediënten verwijderen ook de dode huidcellen met een sterkere werking.

Weet je niet precies welke scrub of peeling bij jou past vraag dan een gratis consult aan dan kom je in een persoonlijk gesprek alles te weten over jouw huid en hoe ik jou kan helpen.

Er zijn in mijn salon specifieke treatments om je huid mooi glad te maken. Om je kennis te laten maken met deze specifieke behandelingen heb ik weer twee leuke aanbiedingen. Geldig tot 31-10-2016.

Sothys – 30 minuten peeling € 69,45 

Van Sothys is er een nieuwe behandeling; de Glysalac propeel, dit is een korte behandeling van 30 minuten met een direct wauw effect. Het verwijdert dode huidcellen, zuivert je poriën en je krijgt direct een prachtige stralende teint.

Inclusief een product voor thuisgebruik en voetenscrub en massage! Sothys desquacrem forte microderm is een product om het effect van de behandeling voort te zetten. Je krijgt bij deze behandeling een gratis voetenscrub en massage.

20160824_111638

Jan Marini – uitgebreide starters peeling € 124,85

Dit is een uitgebreid treatment van een uur gericht op een effectieve exfoliatie en huidvernieuwing. Je huid word gereinigd, geëxfolieerd en herstelt met een voedend masker om je huid weer in balans te brengen. Je huid is meer verfijnd en gladder.

Inclusief een product voor thuisgebruik en lichttherapie! Om het effect in de salon te behouden krijg je een product van Jan Marini mee die bij jou huid past. Tevens krijg je een gratis lichttherapie treatment met de Bioptron t.w.v. € 20,- voor een nog mooiere huid.

Marleen Sahetapy Fotografie | Bewerkt-1

Wil je nog een afspraak maken wacht dan niet te lang!
De salon is wegens vakantie gesloten van 19 september tot 4 oktober. Op 27 oktober komt er een visagiste van Sothys bij Schoonheidssalon Artemis van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ze laat de nieuwste kleuren zien van dit seizoen. En brengt deze prachtige maquillage bij jou aan.

Wil je een plekje reserveren wacht dan niet te lang want we zitten altijd snel vol. Maak hier een afspraak!

De volgende keer gaat mijn blog over het effect van maskers. Tot dan allemaal!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *