Je huid detoxen, wat is dat?

Aflopen maand heb ik een vervolgtraining gevolgd van de nieuwe merken in mijn salon: Dermo 28 en PB serum. Het onderwerp van de training was het ongiften, oftewel detoxen, van je huid voor een effectieve aanpak van verschillende huidproblemen, waaronder acne. En resultaat is haalbaar in slechts twee tot vier weken! In deze blog vertel ik je hier graag meer over en heb ik een speciale introductieaanbieding voor jou.

Dermo28

Dermo 28 is een Italiaans merk ,met passie voor de huid. De naam Dermo 28 is gebaseerd op dat  huidcellen 28 dagen nodig hebben om zich te vernieuwen. De filosofie van Dermo 28 is dan ook gericht op cellulaire vernieuwing en optimale hydratatie.

Pb serum

Pb Serum is een Spaans merk en maakt gebruikt van gevriesdroogde enzymen, die de huid herstellen. De serums worden voor jou vers en op maat gemaakt voor een optimale werking.

Waarom is het ontgiften van de huid een aanpak voor huidproblemen?

Gifstoffen en vrije radicalen kunnen  de cellen van de huid negatief beïnvloeden. Dit uit zich onder andere door donkere kringen onder de ogen, bruine vlekken op het gezicht, rimpels , een vale huid, acné, psoriasis, eczeem en rosacea. Het voeden en het ontgiften van de huid kan de huid weer in balans brengen en de huid weer herstellen.

Hoe pak ik dit aan?

In de training heb ik geleerd hoe je in een tweeweekse kuur je huid kan detoxen. De kuur bestaat uit vijf behandelingen en een Home Therapy Box voor thuisgebruik om het effect van de behandeling voort te zetten. Deze kuur zorgt ervoor dat je huid in een vrij korte tijd zichtbaar mooier, gezonder en stralender wordt vrij van ontstekingen.

De prijs van deze kuur € 490,50, maar wanneer je boekt in de maand april betaal je slechts € 432,50 en je krijgt er dan ook nog de Home Therapy Box gratis bij!

Speciale kuur voor Acné

Speciaal voor een gerichte aanpak en behandeling van acné heb ik een vierweekse kuur met aansluitend de P6 serum Home Box voor thuisgebruik na de kuur. De kuur bestaat uit acht behandelingen in de salon, waarvan vier behandelingen van 75 minuten en vier behandelingen van 40 minuten. Het is een intensieve kuur die ervoor zorgt dat je huid zichtbaar mooier en gladder wordt en minder ontstekingen vertoont.

De prijs van de kuur is € 640,00, maar wanneer je ook deze boekt in de maand april betaal je slechts € 524,- en ontvang je maar liefst twee Home Therapy Boxen voor thuisgebruik.

Wat is mijn ervaring met de kuur?

Natuurlijk heb ik deze kuur ook zelf geprobeerd en ik ben heel enthousiast over het resultaat. Mijn huis is gladder, goed gehydrateerd en stralender. Ik vind het daarnaast een heel prettige behandeling vooral na de winter. Nu kan ik heerlijk de lente tegemoet met de eerste zonnestralen op mijn huid. Geen make-up meer, dat heb ik niet meer nodig. Ik gebruik nu de Blemish Balm van Dermo 28 over mijn dagcrème. Deze licht getinte crème geeft niet alleen een mooie gelijkmatige kleur aan mijn huid, maar met de SPF15 biedt het ook zonbescherming. Daarnaast zorgt het ingrediënt Bisabolol voor een kalmerende werking. Dit is ideaal voor mij, omdat mijn huid gauw rood wordt en dan met name mijn wangen. Door deze crème te gebruiken is mijn huid mooi egaal van kleur, met een natuurlijk effect.

Hoe kan een detoxkuur jouw huid een boost geven?

Wil je meer weten of wil je dat ik je help om je huid te laten stralen en gezonder te maken? Kom dan langs voor een gratis intake gesprek. We kunnen dan samen bespreken wat jouw mogelijkheden zijn om ook een stralende gezonde huid te krijgen! Het is tevens mogelijk om de behandeling (deels) vergoed te krijgen via je zorgverzekering!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *