Nog een paar weken dan is het alweer kerst. Een drukke tijd komt er aan, cadeautjes kopen, huis in kerstsferen brengen en een mooie outfit scoren. Ook de kachel stookt weer lekker nu het weer wat kouder en guurder wordt.  Je huid krijgt deze periode extra te verduren en daarom is het belangrijk je huid in topconditie te houden of te brengen. Bij schoonheidssalon Artemis hebben we heel veel nieuwtjes die je huid gezond en stralend maken voor de feestdagen. Zo zijn er een paar nieuwe producten bij gekomen van het merk Jan Marini, effectief tegen rosacea en hyperpigmentatie. En lanceert Sothys een wel heel bijzondere crème voor het versterken van de natuurlijke afweer en zichtbare verjonging van het gezicht. Lees snel verder voor de tijdelijke maandaanbiedingen waar je van kunt profiteren!

NIEUW: heb je last van rode wangen met jeuk en een branderig gevoel?

Is je neus en/of voorhoofd en kin ook rood en heb je geen mee-eters maar wel ontstekingen? Dan heb je waarschijnlijk Rosacea. Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht. Het gaat dus nooit helemaal weg. Je kan het wel onder controle houden met de juiste producten. Jan Marini lanceert een unieke therapeutisch product: “Rosalieve Redness Reducing Complex”. Deze unieke formule is speciaal ontwikkeld voor een effectieve aanpak van rode wangen en de opvlammende roodheid van rosacea. Het werkt ontstekingsremmend en kalmerend. En is geheel vrij van parabenen, geur- en kleurstoffen.

Rosalieve - Redness Reducing Complex voor de aanpak van Rosacea en roodheid in het gezicht

Rosalieve - Redness Reducing Complex voor de aanpak van Rosacea en roodheid in het gezicht

Heb je het vermoeden dat je deze aandoening hebt en herken je de symptomen? Dan kan ik je heel goed helpen! Vul vrijblijvend het formulier in voor het maken van een afspraak. Een klant die al jaren bij mij komt is er zo van opgeknapt, ze heeft rosacea goed onder controle en komt 1 maal per zes weken voor een onderhoudsbehandeling. Ze maakt daarnaast gebruik van de thuisproducten speciaal gericht op het verminderen van rosacea.

Marini Luminate Face Lotion voor de aanpak van hyperpigmentatie en pigmentvlekken en verkleuringen in het gezichtMarini Luminate Face Lotion voor de aanpak van hyperpigmentatie en pigmentvlekken en verkleuringen in het gezicht

NIEUW: effectieve aanpak van hyperpigmentatie en verkleuringen

Wil jij je huidskleur verhelderen en wil je tegelijkertijd je rimpels en fijne lijntjes verbeteren? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Jan Marini lanceert een nieuw sterk geconcentreerde oplossing voor deze specifieke huidproblemen – Marini Luminate Face Lotion. De voor- en nafoto’s van dit product overtreffen alles wat er tot nu toe op de markt verkrijgbaar is zowel in snelheid als in resultaat.

promo-images_lores-experience_jmsr_facebook_lores-1product-images_hires-skin_care_management_system_with_products_standard_normal-combo_dfp_hires-1

NIEUW: één totaaloplossing voor de aanpak van acné, rosacea, droge huid en gevoelige huid

Er is nu voor iedereen één totaal oplossing die een huidprobleem heeft. Het Skin Care Management Systeem van Jan Marini bevat 5 full size producten die samen bijdragen aan een effectieve en resultaatgerichte aanpak van acné, rosacea, droge huid of een gevoelige huid. De kit bied je een leuk voordeel van bijna € 50,- ten opzichte van losse verkoop:

  • Los € 317,94
  • Kit € 269,50

AANBIEDING (geldig tot 15 december 2016)
Wil jij met de Kerst je huid ook gezond en stralend hebben? Dan heb ik een zeer mooie aanbieding voor jou. Als je het Skin Care Management Systeem koopt, krijg je een op maat gemaakte kuur van 3 behandelingen (dat zijn drie behandelingen waarbij de huid diep gereinigd wordt en gevoed wordt waardoor je meer gaat stralen en je thuis producten meer effect hebben).

De kit en de behandelingen zijn samen € 499,-. Dit is een voordeel van maar liefst € 73,00

slide-prijs-la-cremecreme128-retouche-hd-scratch_ret_ouvert_ok_cmjn_1

NIEUW: Luxe crème voor het versterken van de natuurlijke afweer en zichtbare huidverjonging – WINNAAR “Forme de Luxe” in Parijs 2016

Ter ere van het 70 jarig bestaan van Sothys ontwikkelde men een bijzondere crème in een bijzondere verpakking: “La Crème 128”, een prestigieuze crème in een prachtige porseleinen verpakking. Dit is het resultaat van de samenwerking tussen Sothys en Bernardaud, twee internationale befaamde familiebedrijven. Bernaudaud staat al 150 jaar bekend om zijn kwalitatieve hoogwaardige porselein.

De crème bevat onder meer stamcellen van de Sothys roos en kostbare oliën van de porseleinboom die het verouderingsproces tegen gaan, de natuurlijke afweer versterken en de huid zichtbaar verjongen. Bij La Crème 128 hoort ook een luxueuze instituut behandeling met bijbehorende producten, “de Soin Excellence de Secrets de Sothys behandeling.

Boek je vóór 15 december 2016 dan krijg je 10% korting  op deze behandeling en boek je de La Crème 128 erbij dan ontvang je maar liefst 20% korting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *