In deze blog wil ik Sothys in het zonnetjes zetten. Sothys bevalt mij zo goed omdat de behandelingen zo ontspannend zijn en een wellness gevoel geven. De massages zijn heerlijk, deze massages zijn een exclusieve manuele methode die de Oosterse en Westerse top massagetechnieken combineert. Deze technieken verdrijven stress, zetten lichaam en geest in balans, herstellen de vitaliteit en verhogen de effecten van de producten in de behandelingen. Als mijn klanten deze behandelingen hebben gehad zie ik altijd dat alle stress en onrust verdwenen zijn en de huid geweldig mooi en gladder is. De producten waar ik mee behandel zijn heel effectief en geven een heerlijk luxe gevoel.  Wil jij ook deze ontspanning en luxe ervaren. Lees dan gauw verder want ik heb deze maand weer een speciale aanbieding!

Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping?
Sothys heeft weer nieuwe crèmes, serums en mooie instituut behandelingen waar ik je graag iets meer over vertel. De nieuwe verjongende intensieve instituut behandeling is een behandeling van 1 uur en 15 minuten voor een zichtbaar jongere huid en om oxidatieve stress te bestrijden. Het is voor iedereen die een jongere huid wil, minder fijne lijntjes en rimpels en last hebben van huidverslapping. Het bestaat uit een reiniging, tweemaal een exfoliatie, twee serums, een digi-esthetiek (verjongende modelage), drie maskers waaronder onder andere de dermal liftende stress masker en als afsluiting van de behandeling speciaal op jou afgestemd een serum en crème.
Deze behandeling kost € 86,25.

Nieuwe verjongende crèmes
De nieuwe verjongende crèmes zijn aangepast aan de wensen van de klant, bijvoorbeeld crème jeunesse vitalité speciaal voor de kraaienpootjes en het verlies van glans. De crème jeunesse rides is voor rimpels en extra veerkracht, crème jeunesse fermeté voor rimpels en verlies van stevigheid, crème jeunesse restructurante voor verslapping, vlekken en rimpels en als laatste de crème jeunesse redensifiante voor het verlies van vitaliteit. Bij alle crèmes hoort een bijpassende serum.
Losse prijs crèmes € 72,50

Kennismakingsactie in de maand oktober
We hebben uiteraard een prachtige actie voor jullie gemaakt om in een kuur van drie salonbehandelingen kennis te maken met de nieuwe Sothys behandeling. Je ontvangt dan bijpassende crèmes en serums voor thuisgebruik en je krijgt gratis een pochette met alle serums van jeunesse zodat je in een maand tijd de verschillende serums kan ontdekken.

De prijs van deze kuur inclusief producten is normaal € 495,-, maar in de maand oktober is deze nu tijdelijk € 445,-. Kies je voor een losse behandeling inclusief een verjongende crème? Profiteer dan in de maand oktober en betaal slechts € 150,- (in plaats van € 158,75)

28 oktober demonstratie nieuwe behandeling Sothys
Wil je meer weten over deze nieuwe crèmes en behandelingen dan is er op 28 oktober van 10.00 uur tot 12:00 uur een demonstratie van de Sothys behandeling en kun je zelf deze nieuwe crèmes voelen en ruiken om kennis te maken. Klik hier om aan te melden.

Graag tot ziens!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *