We zitten alweer in de maand december. Een feestelijke periode met cadeautjes en gezellig samenzijn. Er goed uitzien in een mooie outfit en met een stralende huid hoort daar natuurlijk ook bij. Maar wist je dat je hals en decolleté vaak worden vergeten in de verzorging? Ook in de wintermaanden mogen je hals en decolleté gezien worden in een mooie feestelijke jurk, zonder je leeftijd te verklappen. Speciaal daarom heb ik een prachtige december- winterbehandeling samengesteld voor jou voor een stralende gladde hals die matchen met je gezicht. Deze luxe behandeling is te boeken bij Schoonheidssalon Artemis in december inclusief gratis “Boost Your Skin Home Therapy Kit” t.w.v. € 56,-. Leuk om jezelf te trakeren, maar ook om als geschenk te geven!

December- winterbehandeling

De december-winterbehandeling is gericht op het laten stralen van niet alleen je gezicht, maar ook om je hals, nek, schouders en decolleté te verbeteren en te verstrakken. Dit wordt namelijk veel vergeten in onze verzorging en verraadt vaak ongewenst onze leeftijd. In deze behandeling bied ik daarom een totaalaanpak aan, want ik vind dat iedereen mag stralen ook in een mooie zwarte jurk met een laag decolleté. De behandeling duurt in totaal 90 minuten en kost € 112,50 inclusief een gratis cadeau t.w.v € 56,-. In de prachtige luxe behandeling die ik heb samengesteld ontvang je o.a.:

Een thermomasker voor je nek en schouders; Dit masker trekt diep in de huid en stimuleert de bloedsomloop. Het masker wordt heerlijk ingemasseerd en laat je spieren ontspannen door het verwarmend effect.

Een peeling voor je gezicht, decolleté en hals;  Een peeling met vitamines voor een super gladde en gehydrateerde huid.

Bindweefsel of ontspanningsmassage met serum; Een serum met gevriesdroogde enzymen die vers voor jou wordt gemaakt. De werking daarvan is dat het de huid extra stevigheid geeft. Dit serum wordt ingemasseerd met een lekkere bindweefselmassage of een heerlijke ontspannende massage.

Gezichtsmasker; Als laatste wordt er een masker aangebracht die je huid voedt en kalmeert.

Serum, moisturzer en SPF; Als afsluiting van de behandeling volgt een serum en een moisturizer en een crème met een prachtige kleur die zich aanpast aan jouw huid met een spf15.

Een gladde en verstevigde huid voor gezicht, hals en decolleté

De december- winterbehandeling maakt je huid niet alleen glad, maar het verstevigt je huid ook van zowel je gezicht, hals en decolleté. Ook laat het je nek en schouders heerlijk ontspannen. Ideaal in deze drukke feestmaand om de hectiek een beetje van je af te laten glijden. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. De peeling wordt namelijk aangepast op jouw huidtype en ook de bindweefsel of ontspanningsmassage wordt hierop aangepast.

Gratis “Boost Your Skin Home Therapy Kit” t.w.v. € 56,- voor een extreme fitness en stevigheid van de huid

Bij deze december- winterbehandeling krijg je een prachtig cadeau mee naar huis t.w.v. € 56,- om het effect van de behandeling vast te houden. Het cadeau bestaat uit een peeling voor thuisgebruik van het uniek Italiaans merk Dermo28, gespecialiseerd in huidverbeterings- en anti-aging programma’s. En daarnaast ontvang je een PB Serum Cosmeceuticals dat werkt in de diepere lagen van de huid op detail niveau van enzymen, waarbij het doel is deze te beschermen of af te breken als ze te veel beschadigd zijn.

Maak een afspraak!

Wil je deze behandeling boeken dan kan je mij bellen of reageren op onderaan dit formulier. Tot gauw in de salon!

Jeannette Zijlstra

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *