Heb je je plannen al gemaakt voor de kerst? De salon is helemaal in kerstsferen om jou mooi en stralend de kerst in te laten gaan. Is je huid gestrest en vlekkerig door alle drukte? Of is jouw huid heel droog nu het weer is omgeslagen? In mijn vorige blog heb ik je al verteld over de nieuwe speciale behandeling van Sothys voor de Kerst. In deze blog vertel ik je graag meer over 3 speciale acties voor de komende maand met hoge korting!

Avondopening!
We zitten deze maand December al bijna vol en daarom hebben we besloten om de avonden open te gaan. Dus in de maand december tot de Kerst zijn we ook in de avond open. Na de Kerst zijn we ook open tot oud en nieuw!

winter__040138_

Geen tijd om naar de salon te komen?
Is het voor jou eigenlijk niet mogelijk om naar de salon te komen, maar wil je er toch stralend uitzien? Dan heb ik het perfecte cadeau voor jou!

  • Luxe minikuur voor thuis van Sothys van € 32,50 voor € 25,- (geldig t/m 31-12-2016)

Dit zijn 7 ampullen in een doosje die je elke dag gebruikt, je breekt hem open en gebruikt de ene helft op een schone huid in de ochtend. Je draait vervolgens het dopje om en zo sluit je de ampul, de andere helft gebruik je voor in de avond. Na 7 dagen is je huid goed gehydrateerd, stralend en mooier. Speciaal voor de Kerst hebben we voor jou een hele leuke aanbieding gemaakt. Deze box is normaal € 32,50 en nu speciaal voor jou € 25,00.

sothys-feuchtigkeitsampullen

  • 3 Fasenbehandeling van € 47,50 voor € 39,95 (geldig t/m 31-12-2016)

Speciaal voor deze feestmaand hebben we een luxe 3 fasen behandeling die je huid een heerlijke oppepper geeft, je huid super schoon maakt en ervoor zorgt dat je (feest)make-up goed tot haar recht komt. Wat houdt een 3-fase behandeling in? Je huid wordt gereinigd, je krijgt een professionele peeling aangepast voor jouw huid en er zit een masker bij die je huid herstelt en hydrateert. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

beauty-duitsland-638x320

  • Cleanse programma 15 dagen van € 117,80 voor € 99,95 (geldig t/m 31-01-2017)

In de eerste weken van 2017 hebben we ook aan jou gedacht in de vorm van een gezonde en een mooie huid van binnenuit. Wil je je lichaam reinigen na al die lekkere kerstmaaltijden en al die chocolade en daarbij ook gelijk wat afvallen dan kan dit in de vorm van onze 15 daagse cleanse programma speciaal voor jou samengesteld.

Wat is het 15 dagen cleanse programma?
Dit is een totale body cleanse, het reinigt je lichaam op een natuurlijke manier met alleen de beste ingrediënten op plantaardige basis.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Je slikt ’s ochtends 2  en ’s avonds 2 capsules zodat het je lichaam reinigt en ontgift
  • Je vervangt 1 maaltijd door een Raw Whole Food
  • Je gebruikt 3 schepjes vezels met water, sap of voedsel

Raw Whole food is een gezonde, gevriesdroogde voeding van de allerbeste planten, groente, paddenstoelen, wieren, fruit en kiemen die zorgt voor een goed opneembare voeding. Er zitten geen toevoegingen in en je lichaam krijgt alles wat zij nodig heeft. Je mengt dit poeder met water, sinaasappelsap of Alpro kokosnoot of amandel melk. Je krijgt er ook een mengbeker bij zodat je precies je hoeveelheid kan afmeten en mengen.

De schepjes vezels zorgen ervoor dat je suikerspiegel in balans is, je een betere cholesterol spiegel krijgt en de behoefte aan tussendoortjes afnemen. Na deze kuur van 15 dagen zul je je superfit voelen, je huid wordt gladder en stralender. Normaal is deze kuur € 117,80 maar in de maand januari bied ik deze kuur voor € 99,95 aan.

Wil je meer weten over deze kuur dan kan je mij altijd even bellen of mailen. Graag wens ik iedereen een hele fijn Kerst toe, een gezellige Nieuwjaarswisseling en een sprankelend en gezond 2017!

fijne-kerstdagen-beautyblog

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *