Een mooie gezonde huid begint met een gezonde levensstijl en voeding. Kom je er niet met je huidverzorging alleen dan kan je ook advies krijgen omtrent je voeding en je spijsvertering.

Je kan bijvoorbeeld advies krijgen hoe je een  detox kuur kunt volgen om je huid weer gezond en stralend te krijgen.
En je voeding kunnen we ook bekijken.

Bijvoorbeeld je hebt weinig tijd om gezond te eten dan kan je bijvoorbeeld advies krijgen om biologische maaltijd vervangers te nemen.

Dit is de gemakkelijkste manier om gezond te eten, Juvo bevat 57 glutenvrije granen, groente, fruit en meer gezonde ingrediënten, 100% biologisch en lekker! Het is rawfood met de superfoods van b.v rode biet,boerenkool en bosbessen.
Een volledige maaltijd in 2 minuten!  Het is een poeder en dat meng je met amandelmelk of cocosnoot melk  of vruchtendrank.

Verder zijn er nutricosmetics van Laviesage om je huid te ondersteunen bij de behandelingen die je in de salon kunt volgen . Bijvoorbeeld bij bindweefsel massage’s of bij de huid verbeterende peelings. Bij huid problemen ondersteunen deze  nutricosmetics  het natuurlijk herstelcapaciteit van de huid. Met een prachtig resultaat.

Marleen Sahetapy Fotografie - Jeanette Zijlstra-341