overmijMijn naam is Jeannette Zijlstra

Ik wilde altijd al schoonheidsspecialiste worden. Op één of andere manier kwam het er nooit van. Op mijn 40ste ben ik dan ook pas naar het Gerda Siemer College gegaan om voor schoonheidspecialist te gaan leren. De kinderen waren al wat groter en daardoor kreeg ik wat meer vrije tijd. Na met succes mijn opleiding te hebben afgerond ben ik eerst wat ervaringen gaan op  doen bij verschillende salons. Al gauw ben ik voor mijzelf een schoonheidssalon begonnen. Schoonheidssalon Artemis bestaat sinds 1999.

Je huid in topconditie.

Logo IFANa een jaar wilde ik meer verdieping en heb mij toen aangemeld voor de Beroepsopleiding voor Aromatherapeute bij Ellen Asjes. Daar heb ik zoveel geleerd over de huid, de psyche en voeding. Aromatherapie richt zich op het totale plaatje om je huid op een holistische manier in top conditie te krijgen door middel van essentiële oliën, vitamines en celzouten.

Artemishuidverbetering-_Logo_Anbos_gediplomeerd_schoonheidsspecialistNa jaren begon het toch weer te kriebelen en om nog weer meer verdieping te krijgen heb ik bij  Anbos, de vakvereniging voor schoonheidsspecialisten, mijn diploma’s gehaald voor specialisaties bindweefselmassage en acne.  Het is ongelofelijk hoe mooi de huid wordt na een bindweefsel massage. Voor Acne specialisatie ben ik overigens BIG geregistreerd en via de AGB code kan de Acne behandeling in de meeste gevallen bij de zorgverzekering vergoed worden.

Als huidspecialiste volg ik alle ontwikkelingen op de voet. Regelmatig bezoek ik trainingen en ik leer de nieuwste toepassingen en technieken. Ik streef altijd naar perfectie en daardoor naar een mooi eindresultaat, een huid die stralend gezond is en jong blijft. Dat is ook de reden dat ik gekozen heb voor de beste producten en behandelingsmethoden die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. Zo biedt ik zowel unieke verzorgingsconcepten als behandelingsconcepten voor probleemhuiden.
Ik heb daarbij bewust gekozen voor concepten zoals die van Jan Marini en Sothys .Tevens maak ik gebruik van de SkinScanner voor het optimaal onderzoeken en oplossen van huidproblemen.

Sothys

Sothys_83d27_450x450

Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging voor zowel de  man als de vrouw. Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing.

Bij de instituutbehandelingen van Sothys bij schoonheidssalon Artemis in heemskerk werken wij met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Deze thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen. Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.

Verder heb ik als hobby koken,  en zit dan ook op een kookclub met allemaal vrouwen, reuze gezellig. De kinderen zijn inmiddels de deur uit en ben ik oma van een prachtige kleindochter waar ik heel trots op ben.

Mensen blij de deur uit zien gaan, samenwerking met jou om jou het grootste cadeau te geven en dat is zelf vertrouwen met een mooie huid voor altijd.