SkinScanner   –  meten is weten

Met de skinscanner , een uniek huidanalyse apparaat, ben ik nog beter instaat mijn klanten een gedegen advies te kunnen geven over eventueel te kiezen gezichtsbehandelingen en gezichtsproducten.|

SkinScanner_apparaat_Artemis_huidverbeteringHet apparaat is speciaal ontworpen voor de ‘Skin Care Professional’ om de huidconditie te meten. Hiermee worden de aspecten van de huid eenvoudig zichtbaar gemaakt, die voor een belangrijk deel voor het blote oog onzichtbaar waren. Waar zich bijvoorbeeld, verstopte poriën bevinden, maar ook gebieden met onderhuidse dehydratatie en hyperpigmentatie, is perfect te achterhalen met de hulp van de SkinScanner.

 

Unieke eigenschappen
SkinScanner_gezichtsplaatjes_Artemis_huidverbeteringEen van de unieke eigenschappen van het apparaat is dat de cliënt nu ook zelf in staat is om zijn/ haar huidprobleem waar te nemen.  De SkinScanner werkt volgens het principe van de ‘woodlamp’ en is volledig veilig in gebruik. Door uitgebreide onderzoeken en aanpassingen is een uniek product ontstaan waardoor een exacte diagnose kan worden gemaakt.

Grote voordeel voor u
U kunt met de SkinScanner gedetailleerd zien waar precies de volgende huideigenschappen zich bevinden:

  • Vochtgehalte – vochttekort van de huidSkinScanner_systematiek_-_Artemis_huidverbetering
  • Talgehalte: vette huid, verstoppingen en acne
  • Keratinegehalte: dode huidcellen
  • Melaninegehalte: (over)pigmentatie en zonbeschadiging
  • Voedingstekort, slechte doorbloeding
  • Huiddikte: te dunne of te dikke of te gevoelige huid
  • Gezonde huid

Mijn cliënten kunnen dus zelf meekijken via een inwendige spiegel en zelf constateren wat de ware conditie van hun huid is.
Mede op basis van deze concrete uitkomsten krijgt mijn cliënt vervolgens een persoonlijk behandeladvies, zodat zij / hij  haar / zijn huid  (weer) in topconditie kan krijgen en behouden.

Overigens pas ik de SkinScanner voor elke nieuwe cliënt toe zonder kosten in rekening te brengen.

Interesse voor een professionele huidanalyse?
Bel voor een afspraak 0251-241613 of 06-53833621
U kunt ook ons afspraakformulier invullen of e-mailen.